150_AphroditeZalakaros

Játékok a gyermekeknek, kikapcsolódási lehetőség a felnőtteknek, kulturális ízelítő az egész családnak és gasztronómiai élménykavalkád várja Önt a Krisna-völgyi Búcsún! 2016-ban először azonban ajándék osztásba is kezdünk, ugyanis az Aphrodite Hotel Zalakaros több mint 1000, egyenként 35 000 ft értékű utalványt ajánlott fel a Búcsúra látogató vendégeinknek! Ezeket az utalványokat, online formában tudjuk eljuttatni Önöknek, ezért aki e-mailben rendelte meg jegyét, vagy pay pal-on keresztül fizetett, automatikusan jogosulttá válik az ajándékra! Természetesen azoknak, akik már megváltották online belépőiket, visszamenőlegesen is kiküldjük az utalványokat. A Búcsú mindhárom napján lesz lehetőség helyszínen is megváltani belépőiket, viszont ehhez a vásárlási formához nem tudunk utalványt biztosítani.

Hogyan tudjuk még elküldeni Önök részére az utalványt? Kattintson ide és kérem kövesse figyelmesen facebook post-ban megosztott információkat! Várjuk szeretettel a Krisna-völgyi Búcsún!

540_FB Cover Bucsu 2016d

 

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!