Vannak közöttünk, akik minden évben komolyan veszik az adakozás lehetőségét, és 2×1%-ukkal támogatják a civil élet fejlődését. Nekik minden alapítvány és jó célért küzdő szervezet nevében csak hatalmas köszönetet tudunk mondani!

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy segítségetekkel valóban hegyeket lehet megmozgatni. Lehet, hogy egyesével nem érnénk el efféle világrengető eredményeket, de együtt, összeadva erőnket valóban tehetünk az erőszakmentesség elvének terjesztéséért, a szegényélelmezésen keresztül az elesettekért, a lelki oktatás szélesebb körben való megismertetéséért és ezáltal egy élhetőbb világot, emberibb kultúrát varázsolhatunk a Földre. Igen, mi magunk, mert világunk nem nélkülünk jön létre, aminek mi csak az elszenvedői vagyunk, hanem általunk. Ha teszünk érte, vagy ha éppen nem csináljuk, mindegyiknek eredménye vagy legalábbis valamiféle kimenetele van.

Kit válasszak?!
Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, melyet az alábbi linke találsz meg. Tájékozódj, informálódj, és élj a választás lehetőségével:

http://www.egyhazi.hu/1-nyilatkozat-nyomtatvany-rendelkezo-nyilatkozat

Ne hidd, hogy nem segíthetsz!
Amennyiben az adónk felajánlható 1%-a nulla forint, akkor se keseredjünk el. Érdemes akkor is rendelkeznünk, mert az egyházak nemcsak a felajánlott összeget kapják meg, hanem a felajánlók létszáma után a bennmaradt 1%-ok is a felajánlások arányának megfelelő szétosztásra kerülnek. Az 1%-od tehát nem csak egy tényleges, valós összeg, amelyről rendelkezhetsz, hanem egy szavazat, véleménynyilvánítás, amellyel voksolva kifejezheted, hogy számodra, mint társadalmunk egy értékes polgára és tájékozott civil számára mi az igazán fontos!

✿✿✿

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!