A kerttől a konyháig – Kertészeti és gasztro napok
április 30-május 1. 10-17:00


Anyák napja alkalmából hozd magaddal édesanyádat is Magyarország egyik legszebb biokertjébe és legfinomabb ételeket felvonultató ökofalvába!


 

Az első májusi hétvége a kert és konyha szerelmeseinek szól majd Krisna-völgyben. A legjobb és talán a legszebb anyák napi ajándék lehet, hogyha elhozod anyukádat is a hétvégére, ahol kertészeti szakvezetésekkel, fűszerbemutatókkal, a fenntarthatósággal, otthoni termesztéssel és kertészeti tippekkel ismerkedhetnek meg a vendégek. Ezúttal egy új kertészeti sétaút is megtekinthető és bejárható lesz, na és persze rengeteg finomsággal várják a látogatókat.


A rendezvényen Krisna-völgy vegyszermentes kertészete, a Krisnakert mellett az ájurvédikus konyhatechnikai eljárások, valamint a kertben termett konyhakerti csemegék feldolgozása kapja majd a főszerepet.


De ellátogathatnak az érdeklődők a Völgy szívébe, a szentélybe, és különféle előadásokon is részt vehetnek. Szó lesz az indiai vendégszeretetről, hogyan köszöntik a vendégeket Isten képviselőjeként otthonukban, konyhájukban, illetve az ételek felajánlásáról és szakrális jelentőségéről, az indiai étkezési hagyományokról és arról, hogy a különféle zarándokhelyeken és szent helyeken hogyan és mit fogyaszthatnak az átutazók. A jógík étrendjéről.


A legnagyobb kedvenc persze minden alkalommal a látványkonyha, ahol meg lehet nézni és persze meg is lehet kóstolni a frissen készült szabadtűzi finomságokat. A tavaszias időben nem is kérdés, hogy a hétvége legjobb programjával vár Krisna-völgy. Az üde zöld természet már önmagában is rengeteg felfedeznivalót kínál a gyerekeknek, családoknak, de a kertészeti és gasztronómiai programok igazi csemegévé varázsolják ezt a tavaszi hétvégét.

Plusz programkínálat a hétvégén:

 • kertészeti szakvezetések 11:00 és 15:00
 • kertészeti vásár: magbörze és palánták
 • Beszélgetések az önellátásról könyvek vására
 • fűszerbemutató 12:00
 • látványkonyha szabad tűzön a harangtorony közelében
 • exkluzív előadások:
  • Ingyen lakomáim Indiában 14:00
  • Ahol még fehér ember nem evett 17:00
 • szentély vendégvezetések: 10:00, 13:00, 16:00, 17:00
 • Krisna-hívők termékeinek piaca

A kertészeti terményekből készült finomságok Govinda éttermünkben kóstolhatóak meg 12-16:00 között.


A programok általános Krisna-völgyi belépőjegyekkel látogathatóak.
Jegyinformáció: https://krisnavolgy.hu/jegyarak/
SZÉP kártyát már elfogadunk a jegyértékesítésben, az étteremben és a szállásfoglalásban is.


Szállásfoglalás: https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/


Szeretettel várunk Krisna-völgyben! Látogassatok el hozzánk a hétvégére!
Turisztikai információ: +36304583373 [email protected]
Szervezett csoportok bejelentkezése: +36304363900

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.