Tartalmas és személyes kapcsolatokban gazdag volt az Öko-völgy Alapítvány és Krisna-völgy közös szervezésében megvalósított XVI. Téli Élőfalu Találkozó. A szervezett és spontán beszélgetések során új dimenziók nyíltak, és rengeteg tapasztalattal, gondolattal gazdagítottuk egymást.

Feltehetően ahányan jelen voltunk, annyiféle módon írnánk élményeinkről, a hazavitt impulzusokról. Mintegy száz személy vett részt, az ország rengeteg pontjáról. Voltak közöttük tíz-húsz éve klasszikus ökofalu lakók (például Visnyeszéplakról vagy Ópusztaszerről).

Voltak olyanok, akik az ökofalu alapítás előszobájában állnak (például Anasztázia tanítása alapján Családi Birtok Települést szervezők), vagy Nyím község mellett megtelepülni készülő közösség, és olyanok is, akik saját településükön (például Velencén) belül szerveznek egy lazább kertközösséget. Nagy öröm volt megismerni a rendkívül sikeres kisberényi közösség alapjellemzőit, működési elveit és sajátosságait. Agostyán is lelkesítően gyarapodott a természetes életmód iránt vonzódó lakosokkal. Bőven volt mondanivalónk egymásnak, az bizonyos…

A teljes cikkhez kattintson ide!

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!