ELMARAD!
12.11. 11-14:00 Krisna-völgyi gasztrokaland és házlátogatás


Csoportvezető: Loka Bandhu das, Krisna-hívő szerzetes, a Spirit India Egyesület dinamikus kulturális vendégvezetője


Az idei év utolsó exkluzív csoportos programján meglátogatjuk Krisna-völgy egyik lakóházát, közvetlenül megtapasztaljuk a közösség egyszerű életmódját az ökofalusi életvitelben. Miben különbözik egy modern lakóház egy ökofalusi, önellátásra törekvő otthontól? Nézd meg saját magad és kérdezd a házigazdákat!


A program második felében indiai gasztro-úti beszámoló lesz Loka Bandhu das indiai élményeiből, az indiai vendégszeretetről és a különleges kulináris élményeiről.
A program zárásaként Govinda éttermünkben indiai vegán ebédet kínálunk minden vendégünk számára.

Szeretettel várunk Benneteket! Előzetes regisztráció szükséges a programra! Jelentkezés és regisztráció a programra péntek estig itt: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Teljes árú jegy: 5840 Ft/fő
Nyugdíjas/ 6-18 év közötti gyerekjegy: 4840 Ft/fő
További információ: +36304583373 [email protected]


A  csoport 11:00-kor indul a vendégvezetőnkkel, Loka Bandhu-val Krisna-völgy templomának külső bejáratától. A program regisztrációs díja magába foglalja a Krisna-völgyi belépőjegyet és egy ínycsiklandó, ajurvédikus ebédet is, mely Krisna-völgy szezonális, vegyszermentes terményeiből készül.


Indiai szentélyünk épületében ajándékboltunk is nyitva vár, Krisna-völgyi emléktárgyakkal, indiai szuvenírekkel és többek közt a nagy sikerű Beszélgetések az önellátásról könyvsorozattal.


Védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez! A programra az előzetes regisztráció és jegyvásárlás kötelező, mely a jegy.krisnavolgy.hu – oldalon bankkártyás fizetéssel oldható meg. Ha nehézségbe ütközöl vagy kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36304583373-as telefonszámon vagy az [email protected] címen.


A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Ezt itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


Szeretettel várunk, biztosítsd helyed még ma!