Barangolások Krisna-völgyben – Ökrös szekeres farmtúra
2022. március 26. 11-14:00


Krisna-völgy külső recepciójától, az elefántoktól indulva, egy exkluzív ökrös szekeres farmtúra keretein belül járjuk be szekérháton Krisna-völgy külső, főbb látnivalóit Anthardi das-szal, a főbb helyszíneken leszállunk a szekérről és megnézzük gyalogosan. A szekeres túra végén, az indiai szentélyt is megtekintjük, majd egy ínycsiklandó ebéd zárja a programot.

Beszélgetünk közben Krisna-völgy önellátási szokásairól, a helyi kulturális érdekességekről, látnivalókról.

Tarts velünk Te is, csoportlétszám maximum 20 fő – szekér maximális kapacitása.
Csoportvezető: Anthardi das, Krisna-hívő szerzetes


Bejárjuk az Isodyana Botanikus Kert egy részét, érintjük a dísztavak vadregényes környezetét, tagolt parkjait, majd a közösségi iskola épülete mellett haladva el a dombon eljutunk a Tehénvédelmi Központig, majd a vegyszermentes kertészeti egységeket látogatjuk meg.

A program az indiai szentély meglátogatásában teljesedik ki, majd egy ínycsiklandó vegán ebéddel zárul.


A programra a szabad helyek függvényében, a helyszínen is válthatóak még jegyek 11:00 előtt és a 20 fős létszámlimit eléréséig.
Teljes árú jegy: 6190 Ft/fő
Nyugdíjas/ 6-18 év közötti gyerekjegy: 5290 Ft/fő
Jelentkezési határidő: péntek 20:00 illetve a szabad helyek függvényében

Amennyiben K&H, MKB, OTP SZÉP kártyával szeretnél fizetni keress bennünket telefonon vagy e-mailben. További információ: +36304583373 [email protected]

*A szervezők csak abban az esetben vállalják a regisztrációs jegy megtérítését, amennyiben ők maguk mondják le a programot.


Indiai szentélyünk épületében ajándékboltunk is nyitva vár, Krisna-völgyi emléktárgyakkal, indiai szuvenírekkel, varázslatos indiai ruhadarabokkal.

Védettségi igazolvány nem szükséges a részvételhez!


Messziről érkezel?
A programhoz szállásajánlattal is kedveskedünk, hogy kényelmesebben vehess részt a programunkon. Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. Szállással kombinált ajánlatainkat itt találod: https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


További turisztikai információ: +36304583373 vagy [email protected]