Szeretettel üdvözlöm
a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége nevében!

A magyar adótörvények lehetővé teszik, hogy az adófizető állampolgárok eldöntsék, a befizetett személyi jövedelemadó 2 x 1%- ról, hogy azt ki, és milyen céllal használja fel. Ez a civil társadalom legnagyobb lehetősége, hiszen ezáltal közvetlenül, és személyes áldozat nélkül segíthet 2×1 általa kiválasztott célt, pusztán rendelkezői nyilatkozatának kitöltésével.

Világunkban, a tervek megvalósításához az anyagi segítség is elengedhetetlen. A kézzelfogható eredményekhez  a gyakorlati tettek terén van szükségünk segítségre, financiális, morális és humán tetterőre. Szeretnénk ezért hálánkat kifejezni azoknak a személyeknek, akik időt szántak a felajánlások kitöltésére és már korábban is rendelkeztek adójuk 1%-ról.

A Krisna-tudat filozófiája által javasolt munkálkodáson keresztül mindannyian lehetőséget kapunk, hogy olyan folyamatokban vegyünk részt, amelyek egyaránt kedveznek egyéni vallásos tevékenységünknek és segítik az egész társadalmat, segítenek, hogy egy élhetőbb hely legyen Földünk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az egyházunk hitéleti tevékenysége mellett, nagy hangsúlyt helyez a karitatív, így az alapvető szükségleteket és az emberi méltóság megőrzését támogató tevékenységekre, akciókra, szociális munkára és a környezetvédelemre, fenntarthatóságra is. A támogatás lehetősége, és fokozódó szükségessége ellenére az elmúlt években csak az adót fizetők negyede rendelkezett második, egyházaknak adható 1%-ról, noha néhány perc segítségről lenne szó. Bízunk benne, hogy Ön is támogat minket, és 1%-os felajánlásán keresztül hozzájárul eredményeinkhez.

Kérjük, idén is gondoljon ránk 1%-a felajánlásakor, és emlékeztesse ismerőseit, barátait is a lehetőségről, mert együtt sokkal többre vagyunk képesek!

Továbbra is szeretettel várjuk Önöket programjainkon, fesztiváljainkon, a testi-szellemi feltöltődés, a kultúra és a tradíció megismerése céljából, fővárosi vagy vidéki központjainkban, vagy akár  a több 25 éve önfenntartó Krisna-völgyben.
A munkájukhoz és mindennapjaikhoz kitartást, jó egészséget, sok örömet és erőt kívánok a magam és egész közösségünk nevében!

Haré Krisna!

Sivaráma Swami
vezető lelkész

 

További részletes tájékoztatók az 1% felajánlásával kapcsolatosan:
http://www.egyhazi.hu/
Köszönjük szépen, hogy az idei évben is támogatod törekvéseinket.