Védikus esküvő tűzceremóniával a Vega gasztro napok keretében Krisna-völgyben

Két év elteltével ismét lesz védikus esküvő Krisna-völgyben, mely vendégeink számára is megtekinthető lesz Krisna-völgyi belépőjeggyel.

szeptember 26. vasárnap 12:00 a védikus esküvői szertartás kezdete tűzceremóniával, majd a szertartás után a tehénvédelmi központnál áldásos bocietetés az ifjú párral. Végül fotózkodási lehetőség a párral.

Az esküvő rendkívül látványos program mesés tradicionális viseletekkel, narrációval kísérten, hogy minden vendég és hozzátartozó pontosan nyomon követhesse mi miért történik és mi a jelentősége. A szertartás és esküvői fogadalomtétel tűzceremóniával történik. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Védettségi igazolvány nem szükséges.
A parkolás ingyenes.
A rendezvény nem kutyabarát Krisna-völgy látogatási házirendje szerint.

A belépőjegy fizetésének lehetséges módjai: készpénz, bankkártya, valamint OTP vagy K&H Szép kártya is. A teljes árú belépőjegy ára: 2500 Ft, a kedvezményes jegy ára: (nyugdíjas és a 6-18 éves kor közötti gyerek) 1500 Ft. 6 éves kor alatt a részvétel ingyenes.

Ha pedig a teljes hétvégét nálunk töltenéd, ajánljuk figyelmedbe exkluzív hétvégi ajánlatunkat hennáztatással, tradicionális viseletbe történő beöltözéssel és virágfűzési lehetőséggel: Részletes információ ITT

Szeretettel várunk Krisna-völgyben!

További információ a facebook eseményeinkben, kérünk, iratkozz fel rájuk Te is:
Vega gasztro napok
Védikus esküvő a vega gasztro napok idején
Eskövői hétvége programcsomag ajánlat

Kérjük, lájkold Krisna-völgy facebook oldalát Krisna-völgy legfrissebb információért, híreiért, videós tartalmaiért.

Mi már nagyon készülünk a Vega gasztro napokra és a védikus esküvő ceremóniára! Reméljük Veled is találkozhatunk a három nap egyikén személyesen!