Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton a természetfelettiről beszélgetünk. Mi a természet filozófiai mondanivalója? Valóság az amiben élünk? Mi rejlik a természet színfalai mögött?


Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak, tanösvény táblák segítségével.


A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.


Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez!


Regisztráció és jegyvásárlás: https://jegy.krisnavolgy.hu/
A program árát csak abban az esetben térítik vissza a szervezők, amennyiben ők maguk törlik a programot. A regisztrációs lehetőség kedd este ér véget.


Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. (A csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is.) További információ a szállással és vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/


Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!
További információ: +36304583373 és [email protected]