Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton arról beszélgetünk, hogyan lehet egy ökofalu szent hely? Miket jelölnek a pavilonok? Mik az egyes szent helyek mondanivalói, üzenetei? Mi a lelki jelentőségük? Miért kedvező spirituálisan Krisna-völgy látogatása?

Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez! Maximális csoportlétszám 30 fő.
A program árát csak abban az esetben térítik vissza a szervezők, amennyiben ők maguk törlik a programot.
A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

Regisztráció és jegyvásárlás: https://jegy.krisnavolgy.hu/


Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. Ez a szállással kombinált csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. A programcsomag árát csak abban az esetben térítjük vissza, amennyiben mi töröljük a programot. További információ a szállással és vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:

Regisztrálj mielőbb! Szeretettel várunk, találkozzunk személyesen!
További információ: +36304583373 és [email protected]