BETELT! – Szeptember 4. (szombat) Ökrös szekeres exkluzív kirándulás


Exkluzív 3 órás programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit járjuk be ökrös szekerezéssel – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, Krisna-völgy lakóövezete – közben ezen a szekeret vezető ökrész, Anthardi dász, rengeteg érdekességet mesél Krisna-völgy életmódjáról, kulturális szokásairól és a látottakról. A szekerezés 11-13:00-ig tart, majd a szekeret elhagyva egy szentélylátogatás következik vendégvezetéssel, végül egy ebéd Govinda éttermünkből, melynek költségét a csomagajánlat tartalmazza.


Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez! Maximális csoportlétszám 20 fő!
A program ára bevezető áras. A program árát csak abban az esetben térítjük vissza, amennyiben mi töröljük a programot. Előzetes regisztráció és jegyvásárlás szükséges a programra. A sikeres regisztrációkat időrendi sorrendben tudjuk elfogadni.

Regisztráció és jegyvásárlás: https://jegy.krisnavolgy.hu/


Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. Ez a szállással kombinált csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is. A programcsomag árát csak abban az esetben térítjük vissza, amennyiben mi töröljük a programot. További információ a szállással és vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:

Kevés a hely a szekéren, regisztrálj mielőbb! Szeretettel várunk!
További információ: +36304583373 és [email protected]