Sjáma Duláli dévi dászi

Sjáma Duláli dévi dászinak hívnak.
1991-ben, az osztálykirándulásunk Miskolcról Győrbe látogatott. A kempingben ahol megszálltunk, rendezték meg az első Haré Krisna fesztiválturnét a szerzetesek, ezen vettem részt harmadmagammal. Utána Miskolcon elkezdtem rendszeresen Krisna-tudatos programokra járni. 1999 óta élek Krisna-völgyben.
Jelenlegi szolgálatom a vendégeink körbevezetése a templomunk területén, illetve recepciósi tevékenységeket látok el.
Nagyon szeretem az ide látogatókat végigkalauzolni a templom területén, és beszélgetni velük az életmódunkról -sokszor ez több órát is igénybe vesz, hiszen annyi kérdésük van felénk 🙂 A német, és más nyelvterületről érkező vendégeinket is szívesen körbevezetem a templomunkban. Fontosnak tartom, hogy ebben az életében mindenki látogassa meg Krisna-völgyet néhányszor, és ismerkedjen meg a védikus kultúrával, (az ősi indiai bölcsességen alapuló életmódrendszer) és vigyen magával egy könyvet e tudás legjavából, hogy akár a saját otthonában is elkezdhesse gyakorolni ezt az életmódot…

A 2008-as Búcsú szombatján rendeztük meg a párommal az indiai hagyományokon alapuló esküvőnket, melyre nagyon sok vendég jött el-ez rendkívül meglepett minket…ezúttal is köszönjük nekik a kedves részvételüket és a szívből jövő jókívánságaikat! (ez a fénykép is ott készült)

Akik szeretnének megtudni többet a lélekvándorlásról, a jógáról, a Védákról, Istenről vagy akár a globális felmelegedés megoldásáról, jöjjenek el, és látogassanak meg itt Krisna-völgyben. Remélem, hogy minden kérdésükre választ kapnak.

Sok szeretettel várom Önöket!

Többekben felmerülhet a kérdés, hogy hogyan tudnak segítséget nyújtani Krisna-völgy részére. Higgyék el nem nehéz ! Megtehetik, hogy akár a kertjükből szedett virággal, gyümölccsel kedveskednek az ittlétük alatt Krisnának, vagy akár a bölcsességes könyveink fejében adakoznak a szerzeteseknek…

Krisna elfogad, és sokszorosan meghálál mindent, amit jó szívvel ajánlanak Neki!

Share
Ezt a cikket eddig 17 427 látogató olvasta.

Hozzászólások

4 hozzászólás

 1. Valkó Zsolti
  2008 szeptember 24. 13:11:50

  Haribol mataji!!! Én vagyok Az a bhaktakezdemény, akinek prasadamot adaott! Remélem jól, és szolgálattal telnek mindennapjai! Nagyon szeretnék önnel ismét találkozni, de nem hiszem ,hogy mostanában sikerül!
  Kérem mondja meg Ráde Syam-nak, hogy nagyon hiányzik, És legyezze meg hejettem párszor!
  Köszönnettel alázatos szolgája:
  Valkó Zsolti

 2. HOLDASSZONY
  2009 május 21. 17:04:02

  NAGYON SOKAT OLVASTAM A KRISNA TUDATROL EN KATOLIKUS VAGYOK DE SZEREINTEM LELEKBEN MIND EGY ISTENT TISZTELUNK.TISZTELEM E TUDAT BOLCSESEGET ES SPIRITUALIS TANITASAT MARADOK TISZTELETTEL.

 3. Gabriella
  2009 november 29. 00:55:36

  Haribol! Sjáma Duláli dévi dászi, amint latom megkesve, de annal nagyobb szeretettel fogadd tolem szivbol jovo jo kivansagaimat az eskuvod alkalmabol! Nagyon orulok, hogy a farmon vagy meg es ott teljesited a szolgalatod.
  K.Gabi

 4. Dalma
  2012 december 27. 22:56:29

  Haribol!
  De jó téged látni. Mindig nézem a farm képeit, követem az eseményeket és az arcod kutatom. Most megvagy. Nagy szeretettel gondolok a közös éveinkre – még az osztálykirándulás óta. Ma is pont egy konzultáció alkalmával a vallás került szóba, s ugyanolyan lelkesedéssel kardoskodtam amellett, hogy engedni kell a fiatalt, támogatni és bízni benne, ahogy szüleink tették 1991-ben.

  Szép napot Neked!
  Sz. Dalma (Miskolc)