Rádhá-náma dévi dászi

Rádhá-náma dévi dászinak hívnak, a polgári nevem pedig Fodor Éva.

Életem egyik legfontosabb változása 1998-ban indult el. Egy betegség miatt változtatni szerettem volna az életemen, jógacsoportokba jártam, s talán nem véletlenül eljutottam egy előadásra. “India titkai” volt a címe, s megragadott az ott hallott filozófia, a zene, a finom vegetáriánus ételek, a hangulat. Nem sokára én is “vegás” lettem, s továbbra is kerestem a kapcsolatot a Krsna-hívőkkel. Programokra jártam, később feladtam hivatali munkámat az APEH-nál, s 1999-től  végeztem szolgálatot  a Pécsi Központban. Könyveket árultunk, ételt osztottunk, rendezvényeket szerveztünk.

2004. májusában jöttem le Krsna-völgybe, végre egy régi vágyam teljesült. Csodálatos, békés, különleges hely ez. Itt is többféle szolgálatom volt már, először pénztáros lettem, majd oltári szolgálatot láttam el, jelenleg pedig azokkal a támogatókkal, cégekkel foglalkozom, akik segítik a Farm működését, részt akarnak venni ökoprogramunkban. Időközben meggyógyultam, az életem kiegyensúlyozottabb lett, megváltoztatta az életmód,  és a tudásban gazdag gondolkodásmód. Hálás vagyok a sorsnak, hogy itt lehetek.

Szívesen levelezek olyan személyekkel, akit érdekel az életmódunk, a vaisnava filozófia, illetve várjuk cégek jelentkezését, akik ökoprogramunkban szívesen részt vennének, akár oly módon, hogy támogatják a Völgyet.

E-mail címem: radha@1108.cc

Share
Ezt a cikket eddig 14 847 látogató olvasta.

Hozzászólások

2 hozzászólás

 1. Gerencsér József
  2011 december 20. 12:36:01

  Kedves Éva! Szerintem még te is emlékszel rám, még az előző életedből. Komlón a bányában dolgoztam ahol nektek volt büfétek, és az én anyukámnak vágta le a kezét a mosógép. Idén nyáron tudtam először elmenni Somogyvámosra, és nagyon tetszett amit ott láttam. Azóta voltam már máskor is, és egy ottani hölgy azt mondta hogy bármikor mehetek, belépőt sem kell fizetnem ha Krsnához megyék. A Bagavat Gitát olvasom és nagyon sok kérdésem lenne. Nagyon érdekel az életetek és jobban meg szeretném ismerni. Nagyon irigylem a bátorságod és azt is szeretném tudni hogy neked hogy sikerült ezt a nagy változást véghez vinned az eletedben, és veled lehetne-e találkozni és beszélgetni. Esetleg egy reggeli istentisztelet ( bocs nem tudom ti hogy hívjátok) résztvenni. Várom válaszod. Hare Krsna
  Küldve az én HTC-mről
  Gerencsér József.

 2. Gerencsér József
  2011 december 27. 10:32:46

  Kedves Rádhá-náma dévi dászi!
  Minden nap nézem a leveleimet hogy mikor válaszolsz. Nagyon vártam de ezek szerint te nagyon keveset jutsz a gép elé, ezért próbálok mástol szerezni információkat és válaszokat kérdéseimre. Legyen szép az életed. Sok sikert kívánok. Gerencsér József