Szálláslehetőségek

Gurudeva Bhavan

A Gurudeva Bhavan Vendégház Krisna Völgy szívében helyezkedik el csupán 70 méterre a Sri Sri Radha Syamasundara templomtól. Az ebben a vendégházban történő szállásfoglalás lehetőséget ad megtapasztalni az egyszerű életet harmóniában a természettel. Ahogy minden vendégház a faluban, úgy a Gurudeva Vendégház is napelemmel felszerelt és fatüzelésű kályhákkal fűtött; a víz, a régió legjobbja kutakból jön.

A Gurudeva Bhavan vendégháznak kertje és terasza is van. A szobák vidéki stílusú fa bútorokkal vannak berendezve. Két földszinti szoba teljesen felszerelt, és a két felsőszinti szoba egy fürdőszobán osztozik. Napelemes világítás és konnektorok elérhetőek. A csapból jó minőségű kútvíz. Minden szobában ingyen Wifi érhető el. Kérés esetén finom ájurvédikus vegán reggeli, ebéd és vacsora van elkészítve. Mosodai szolgálatok elérhetőek.

Kérem ne feledje, hogy parkoló nincsen a szálláshelyen, de parkolhat a Gauranga téren a templommal szemben!

A falu tiszta és erőszakmentes légkörének fenntartása érdekében a dohányzás, az alkohol, drog, hús, hal és tojásfogyasztás szigorúan tilos a szálláshely és Krisna Völgy egész területén.

Szobaárak 18 000 HUF/ éjszakától – Foglaljon most!
( Kb. 55 EURO / 65 USD / 50 GBP )

Különleges ajánlat 2019. március 31-ig
50 %-os kedvezmény minden szobára a Gurudeva Bhavan VendégházbanFoglaljon most!

Elephant Guesthouse

Az Elefánt Vendégház a farmon helyezkedik el, a birtok bejáratánál. Ez a szálláshely gondoskodik az idelátogató hívőkről és lelki keresőkről. 3 kétágyas, 1 egyágyas és egy családi szoba található benne, amelyben 4-en is megpihenhetnek. Mindegyik szoba teljesen felszerelt. Az Elefánt vendégházban elektromos árammal felszerelt, tehát világítás és konnektorok elérhetőek. 24 órában elérhető meleg vízzel és ingyenes Wifivel rendelkezik. Kérés esetén finom ájurvédikus vegán reggeli, ebéd és vacsora van elkészítve. Mosodai szolgálatok elérhetőek.

Elsétálhat a templomhoz egy festői szépségű úton 10-15 perc vagy autóval pár perc alatt. Parkoló elérhető az arra kijelölt parkolóban, Krisna Völgy recepciója mellett.

A falu tiszta és erőszakmentes légkörének fenntartása érdekében a dohányzás, az alkohol, drog, hús, hal és tojásfogyasztás szigorúan tilos a szálláshely és Krisna Völgy egész területén.

Szobaárak 7000 HUF / éjszakától – Foglaljon most!
(Kb. 22 EURO / 25 USD / 20 GBP )

Kamala Guesthouse


A Kamala Vendégház Somosvámos faluban helyezkedik el nem messze a farm bejáratától. Vendégül lát lelki keresőket, a farm önkénteseit és bárkit, akit érdekel a filozófia és az egyszerű élet.

Minden szoba kollégiumi stílusú, férfi és női vendégek külön elszállásolva. Négy három emeletes ágyas szoba áll rendelkezésre. Minden szoba külön női és férfi fürdőszobán osztozik.

A Kamala Vendégháznak elektromos árammal , világítással és konnektorokkal felszerelt. 24 órás melegvíz és ingyenes Wifi áll rendelkezésre. Kérés esetén finom ájurvédikus vegán reggeli, ebéd és vacsora van elkészítve. Mosodai szolgálatok elérhetőek.

Elsétálhat a templomhoz egy festői szépségű tájon 20-25 perc vagy autóval egy pár perc alatt. Fizetős parkoló ( 500 HUF / nap motorkerékpárral, 600 HUF autóval ) elérhető a kertben. A vendégek parkolhatnak az arra kijelölt parkolóhelyen, Krisna Völgy bejárata mellett is.

Ágy árak: 2500 HUF / fő / éj – Foglaljon most!
( Kb. 8 EURO /9 USD / 7 GBP )

Kamala Camping

A Kamala Vendégház kertje vendégül látja, azokat a látogatókat, akik a szabadságot és a rugalmasságot részesítik előnyben. Leparkolhatja lakókocsiját, felhúzhatja saját sátrát vagy bérelhet egy sátrat a vendégháztól is. A mosdók és WC-k, ahogy a konnektorok és az ingyenes Wifi elérhető a Kamala Vendégházban. Mosodai szolgálatok elérhetőek.

Fizetős parkoló ( 500 HUF / nap motorkerékpárra, 600 HUF autóra ) elérhető a kertben. A vendégek parkolhatnak az arra kijelölt parkolóhelyen, Krisna Völgy bejárata mellett is.

Az árak: 1375 HUF / fő / éjtől kezdődnek – Foglaljon most!
( Kb. 4.2 EURO / 4.8 USD / 3.8 GBP )

Családi Ház a faluban

10 percnyi autóútra a templomtól helyezkedik el ez a hagyományos ház Somogyvámos faluban. Felújított és mindennel felszerelt, ami egy hosszabb tartózkodáshoz szükséges. 2 hálószoba, nappali nyitott konyha résszel, amely elég helyet biztosít akár 6 felnőtt részére is. A privát kert gyümölcsfákkal tökéletes a családi összejövetelekre az év meleg időszakában.

Az árak: 19 750 HUF / éjszakától kezdődnek – Foglaljon most!
( Kb. 60 EURO / 70 USD / 54 GBP )