Dhíra Krisna dász

Dhíra Krisna dász a nevem. Barátaim ajánlották, utazzak Somogyvámosra, és látogassam meg a Krisna-völgybe. Így egy Bhagavad-gítát (fő szentírásunk) is vettem, és találkoztam a Krisna-tudattal, ami már elsőre nagy hatással volt rám. Szerettem volna csatlakozni hozzájuk a szerzetesek életét élve, de erre még várnom kellett egy kicsit. Két évvel később kapcsolódtam a Krisna-tudatos mozgalomhoz, egy éve itt élek Krisna-völgyben, e különleges és szent helyen, szerzetesek társaságában.

Jelenleg az indiai étteremben végzem a  szolgálatom, és nagyon örülök, hogy itt élhetek, tanulhatok, és azt tehetem, amit igazán szeretnék. Korábban sokféle dolgot végeztem, Itt azonban teljesen rátaláltam valódi önmagamra, és most úgy érzem, végre értelmet nyert az életem. A néha kiábrándítónak és kegyetlennek tűnő világ küzdelmeit hátrahagyva összefogtam egy csapat kedves, szorgalmas emberrel, egyetlen célért.

Jöjjenek el, fogjunk össze egy jobb világért!  Várjuk Önt, Önöket szeretettel, finom és változatos ételekkel Európa legszebb Öko-völgyében és Rádhá-Sjámaszundara (Istenségünk) templomában, ahol megtudhatja, mi az élet valódi célja!

Share
Ezt a cikket eddig 16 253 látogató olvasta.

Hozzászólások

4 hozzászólás

 1. Mózes Katalin
  2009 július 30. 10:59:33

  Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket és igazából segítséget szeretnék kérni, Olvasom a Bhagavad Gítát a felénél járhatok de nagyon nehéz egyedül értelmeznem a benne foglalt tanításokat már régóta érdeklődöm a Krisna tudat iránt és bizony még nagyon nagyon sok rossz tulajdonságot kell magam mögött hagynom és igazából ehhez szeretnék segítséget kérnipontosabban hogy hogyan tudnám ebben a rohanó világabn összeegyeztetni a munkámat a vallássa.Én tényleg komolyan gondolom ezt a dolgot de nagyon nehéz és úgy érzem hogy nem jutok előrébb bármennyire is szeretnék. Csak pár jótanácsot szeretnék kérni .
  Előre is nagyon szépen köszönöm, legyen szép napotok.
  Katalin

 2. ildiko
  2009 július 31. 15:29:39

  Haribol reméllem jól érzed magad az étteremben egy valamit megtanultam tőled mit csak figyeltem mikor dolgoztam a nevét nem tudom olíva bógyó és sajtot teszel bele összehajtod de a lényeg itthon is csináltam de nem voltam olyan rutinos mindt te további sok sikert minden jót gouranga ildiko

 3. Farkas Ferenc
  2011 július 31. 15:11:20

  Köszönjük a bemutatkozásod Prabhu!

  Hare Krishna! Hari Bol!

  ( egy vendég)

 4. varga zoltan
  2012 december 28. 09:07:52

  szép és jo lehet