Bhaktipáda dász

Bhaktipáda dásznak hívnak.
Amikor még csak 6 – 7 éves voltam, megkérdeztem nagyapámat, hogy mit jelent az, hogy halál. Ő azt válaszolta, az élet azt jelenti, amikor létezel, és a halál az, amikor többé már nem létezel. Ez a válasz nem nyújtott számomra elégedettséget, és ettől kezdve 25 éven át kutattam, hogy mi az élet célja. A teljes választ 1995-ben kaptam meg Sríla Prabhupáda könyveiből. Krisna-völgybe 1997 júliusában költöztem le.
Szolgálatom most Rádhá-Sjámaszundara (Istenségünk) imádata, de mellette prédikálok, és törekszem minél több felelősséget vállalni Rádhá-Sjámaszundara fenntartásában is.
Krisna-völgy  -az itt élők megértése szerint-  nem különbözik a lelki világbeli  Vrindávana-dhámától (Krisna otthona), mert ez a hely minden szempontból tökéletes… Tökéletes lehetőséget nyújt a lelki gyakorlathoz, a természet közeli életmódhoz, és ez így a tökéletes prédikálást jelenti a számomra. Krisna-völgy teljes képet ad az idelátogatóknak a Krisna-tudat, azaz a lelki élet és az önmegválósítás gyakorlatáról.

Mivel én Krisna mindennapi imádatát végzem, lehetőség szerinti felajánlásaival hozzám is fordulhat, segítséget nyújthat az alábbi termékekkel: vaj, cukor, gyümölcs, BIO-tisztítószerek. Ha valaki az adományozás azon formáját választaná, pénzbeni adományt is elfogadunk. Az ilyen cselekedetek nagyon jó kedvet adnak az adományozónak, és Krisna viszonozva a kedvességet, boldoggá teszi az őt.

Elérhetőségem: bpd@1108.cc

Share
Ezt a cikket eddig 18 338 látogató olvasta.

Hozzászólások

2 hozzászólás

 1. Hajni
  2011 augusztus 19. 23:42:25

  Üdvözöllek Titeket!!

  Nagyon irigykedem,hogy én nem élhetek közöttetek.Ugyan a vallásotokról és a hitetekről sajnos nagyon keveset tudok.Az viszont biztos,hogy nagyon nyugtató,kellemes,és csodálatos a ti életetek.Bár én is ott lehetnék!!!

  Üdvözlettel:Hajni

 2. Németh József
  2013 augusztus 5. 08:25:49

  Tisztelt Bhaktipáda dász !

  Győri vagyok ,már jártam nálatok nagyon tetszett .
  Itt Győrben találkoztam Gopa-Kumára dász társatokkal,
  hárman voltak egy mikrobusszal.tudtam vagyis éreztem hogy ” Krinások ” .
  Fénykép is készült .nem tudok neten kapcsolatot teremteni
  vele.-kérlek hogy ebben segíts.

  Tisztelettel:
  Németh József