Farkas Ádám

A nevem Farkas Ádám. 2005 tavaszán találkoztam először bhaktákkal (Krisna-hívők) Székesfehérváron. Magávalragadott a kedvességük, nyitottságük és életszeretetük, mégpedig olyannyira, hogy azóta én is itt élek Krisna-völgyben.

Olyan rövid időt töltünk el itt a Földön. Érdemes ezt a kis időt arra használni, hogy boldoggá tegyük azt a személyt, akitől megkaptunk mindent, ez a személy pedig Krisna, vagyis Isten.

Könyvosztó lévén ne ijedjen meg tőlem az utcán, kicsit lassítson le, nem akarom bántani… 🙂 szeretném, ha jobb lenne az élete azáltal, hogy elfogadja Sríla Prabhupáda könyveit. Higgye el, megéri . . .

Aki szeretné megrendelni tőlem az egész könyvsorozatot, amelyben az ősi india teljes lelki bölcsessége rejlik, kérem írjon az e-mail címemre!

Elérhetőségem: adambuvar@gmail.com

Íme Sríla Prabhupáda könysorozta:

Share
Ezt a cikket eddig 17 053 látogató olvasta.

Hozzászólások

4 hozzászólás

 1. Zsolt dász
  2009 április 18. 20:09:29

  Gouranga! Remélem nagyon boldog vagy a bhakták közt és sok-sok könyvet adtál már el Krisna szolgálatában? Nagyon boldog lehetsz,hogy ott élhetsz a Krisna-völgyben és szolgálhatod Krisnát! Remélem találkozunk majd valamelyik városban mikor Krisnát szolgálod?

 2. somaeszter
  2010 április 6. 10:40:49

  Kedves Ádám!

  Tegnap voltunk a családdal a Krisna-völgyben, nagyon tetszett! Szimpatikus, hogy milyen kedvesen és mégis okosan, a természettel összhangban éltek. Jó lenne, ha minél többen megismernének Benneteket! További sok sikert a munkádhoz!
  Eszter

  UI: Feltettem a Krisna-völgyet az ongo-ra (www.ongo.hu, utazási oldal), hátha mások is kedvet kapnak a látogatáshoz. 🙂

 3. nagy lajos
  2010 december 18. 12:19:14

  Ádám! Soha ne hagyd el ezt a közösséget,ahol önzetlenűl,szeretnek,tisztelnek és elfogadtak úgy és olyannak amilyen vagy,kívánok,jó egészséget,kitartást a további munkádhoz.Üdv Lalipapa58 (sajnos felettem már elszált az idő!)

 4. nagy lajos
  2012 január 3. 18:00:58

  Üdv Ádám és BUÉK mindenkinek!!!!!!!! Lenne pár kérdésem,mert Mi kaptúnk meghívót ide Debrecen Magyari u 2 szám alá mint vendégeket a közösségbe,de halvány fogalmúnk sincs,hoigy nálatok van e úgymond “protokoll”amit illik betartani.?Nagyon szépen kérlek,hogy írd meg pár sorban a legfontosabbakat.A családom figyelemmel kíséri és egyetért veletek ahogyan éltek -dolgoztok-segítettek olyan embereken is akik rászorúltak.(ezt már neked régebben is megírtam,de sajnos eddig még nem sikerűlt elmenni.) Köszönettel várom megtisztelő válaszod Nagy Lajos