Farkas Ádám

A nevem Farkas Ádám. 2005 tavaszán találkoztam először bhaktákkal (Krisna-hívők) Székesfehérváron. Magávalragadott a kedvességük, nyitottságük és életszeretetük, mégpedig olyannyira, hogy azóta én is itt élek Krisna-völgyben.

Olyan rövid időt töltünk el itt a Földön. Érdemes ezt a kis időt arra használni, hogy boldoggá tegyük azt a személyt, akitől megkaptunk mindent, ez a személy pedig Krisna, vagyis Isten.

Könyvosztó lévén ne ijedjen meg tőlem az utcán, kicsit lassítson le, nem akarom bántani… 🙂 szeretném, ha jobb lenne az élete azáltal, hogy elfogadja Sríla Prabhupáda könyveit. Higgye el, megéri . . .

Aki szeretné megrendelni tőlem az egész könyvsorozatot, amelyben az ősi india teljes lelki bölcsessége rejlik, kérem írjon az e-mail címemre!

Elérhetőségem: adambuvar@gmail.com

Íme Sríla Prabhupáda könysorozta:

4 hozzászólás

  1. Gouranga! Remélem nagyon boldog vagy a bhakták közt és sok-sok könyvet adtál már el Krisna szolgálatában? Nagyon boldog lehetsz,hogy ott élhetsz a Krisna-völgyben és szolgálhatod Krisnát! Remélem találkozunk majd valamelyik városban mikor Krisnát szolgálod?

  2. Kedves Ádám!

    Tegnap voltunk a családdal a Krisna-völgyben, nagyon tetszett! Szimpatikus, hogy milyen kedvesen és mégis okosan, a természettel összhangban éltek. Jó lenne, ha minél többen megismernének Benneteket! További sok sikert a munkádhoz!
    Eszter

    UI: Feltettem a Krisna-völgyet az ongo-ra (www.ongo.hu, utazási oldal), hátha mások is kedvet kapnak a látogatáshoz. 🙂

  3. Ádám! Soha ne hagyd el ezt a közösséget,ahol önzetlenűl,szeretnek,tisztelnek és elfogadtak úgy és olyannak amilyen vagy,kívánok,jó egészséget,kitartást a további munkádhoz.Üdv Lalipapa58 (sajnos felettem már elszált az idő!)

  4. Üdv Ádám és BUÉK mindenkinek!!!!!!!! Lenne pár kérdésem,mert Mi kaptúnk meghívót ide Debrecen Magyari u 2 szám alá mint vendégeket a közösségbe,de halvány fogalmúnk sincs,hoigy nálatok van e úgymond “protokoll”amit illik betartani.?Nagyon szépen kérlek,hogy írd meg pár sorban a legfontosabbakat.A családom figyelemmel kíséri és egyetért veletek ahogyan éltek -dolgoztok-segítettek olyan embereken is akik rászorúltak.(ezt már neked régebben is megírtam,de sajnos eddig még nem sikerűlt elmenni.) Köszönettel várom megtisztelő válaszod Nagy Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.